Monday 5 March 2012

Pompierii satmareni cauta o persoana care s-a aruncat in Somes

stirileprotv.ro Cautari febrile astazi pe raul Somes in Satu Mare, unde cativa martori au vazut o persoane prabusindu-se in apa de pe un pod. Apelul venit la 112 i-a pus in miscare pe pompieri, jandarmi si politisti, care incearca sa de de urma victimei.

UPDATE. Un martor care taia niste lemne in apropierea podului spune ca l-a vazut pe tanar apropiindu-se de pod, apoi, cand s-a uitat mai bine, cazuse deja in apa. Potrivit lui, persoana cazuta in apa este un barbat de aproximativ 28-30 de ani. Imediat, pompierii au coborat pe apa cu barcile, insa misiunea lor nu s-a dovedit deloc usoara din cauza curentilor putenici si a sloiurilor de gheata de pe rau.


Pana acum, pompierii nu au reusit sa-l gaseasca pe barbat, dar spun ca nici nu sunt sanse mari sa mai fie in viata, din cauza temperaturii extrem de scazute a apei.
 

Martorul care a sunat la 112 nu le-a putut da prea multe detalii pompierilor, astfel ca singurele informatii existente arata faptul ca persoana care s-a aruncat in Somes era bine imbracata, cu incaltaminte sport de culoare alba. Totodata, martorul le-a spus pompierilor ca este exclus sa fie vorba de un om al strazii.

Acum, pompierii cauta victima cu ajutorul unei barci.

Vom reveni cu amanunte.

No comments:

Post a Comment