Thursday 29 March 2012

Deznodamant tragic in cazul femeii superbe, transformata intr-un monstru de fostul sot.VIDEO si FOTO

stirileprotv.ro Tragedia unei foste dansatoare din Pakistan a revoltat lumea intreaga si a atras inca o data atentia asupra atrocitatilor comise in tara ei natala impotriva femeilor.

Fakhra Younus s-a sinucis la 12 ani dupa ce acidul pe care i l-a aruncat pe trup fostul sot a transformat-o dintr-o tanara fermecatoare intr-un monstru.

Fakhra Younus

Femeia, ajunsa la 33 de ani, a obosit sa lupte pentru viata ei si s-a aruncat de la al VI-lea etaj al cladirii din Roma, unde locuia.

Fakhra Younus

Acest caz de o cruzime iesita din comun nu a fost niciodata lamurit de justitie. In mai 2000, fostul sot al dansatoarei, Bilal Khar (foto), a fost acuzat ca a intrat in casa mamei femeii si i-a turnat acid pe fata si corp in timp ce ea dormea.

sotul lui Fakhra Younus

Atacul, care a avut loc in fata copilului tinerei, atunci in varsta de 5 ani, a lasat-o incapabila sa respire. Lupta pentru supravietuire a fost una crunta. Acidul i-a “topit” femeii nasul, buzele, o ureche si sanii, i-a ars complet fata si parul si a lasat-o fara un ochi. A fost supusa la 39 de operatii separate pentru a-i fi salvata viata.

Fostul ei sot a fost arestat in 2002 si acuzat de tentativa de omor, dar a fost eliberat dupa numai cinci luni. Bilal Khar, care a fost parlamentar si este fiul unui guvernator pakistanez foarte bogat, a fost in final achitat.

Fakhra Younus s-a luptat in tot acest timp sa-si faca dreptate, insa la 12 ani dupa oribilul accident a obosit. Pe 17 martie ea s-a sinucis. Sotul ei neaga si acum ca a avut vreo legatura cu tentativa de crima si sustine ca o alta persoana, care seaman cu el, ar fi comis atacul. 

No comments:

Post a Comment