Monday 2 April 2012

Deputatul Mihail Boldea cere sa fie eliberat: "Arestarea mea este ilegala"

stirileprotv.ro Mihail Boldea s-a saturat sa stea in spatele gratiilor si vrea sa fie eliberat. Deputatul, acuzat ca ar fi gestionat o adevarata mafie imobiliara la Galati, va incerca sa ii convinga pe magistratii instantei supreme ca arestarea lui este ilegala.

Afacerile ilegale ale parlamentarului ar fi generat o frauda de peste 1 milion de euro.

Deputatul Mihail Boldea a fost arestat preventiv, in lipsa, in urma cu aproape doua saptamani. Manadatul de arestare a fost confirmat de judecatori, dupa ce Boldea s-a intros din Kenya.

Mihail Boldea este acuzat de constituire de grupare infractional si inselaciune. Avocatul lui Boldea incearca sa obtina rejudecarea propunerii de arestare preventiva.

Potrivit procurorilor DIICOT, sunt date si indicii rezonabile in legatura cu participatia penala a deputatului Mihail Boldea, in perioada 2006 - 2011, in obtinerea unor importante foloase materiale, injuste, prin inducerea in eroare a unor persoane, cu ocazia incheierii unor contracte de vanzare-cumparare ale unor imobile, ascunzand situatia juridica reala a acestora ori existentei unor conventii comerciale in ceea ce priveste bunurile.

Pentru obtinerea foloaselor materiale injuste, in perioada 2006 - 2008, deputatul Boldea ar fi constituit un grup infractional organizat impreuna cu Mihaela Cristina Bolboceanu - avocat in cadrul Baroului Galati, Aurica Maria Luchiniuc - membru in cadrul Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Galati si fost subprefect al judetului Galati, Elena Petrea - secretar in cadrul Cabinetului Individual de Avocatura "Boldea Mihail" si Tanase Petrica.

No comments:

Post a Comment