Saturday 7 April 2012

Cautat de polititisti. Un sofer a fugit de la locul accidentului dupa ce a omorat un om

De mai bine de 16 ore, un sofer din judetul Cluj, care a accidentat 2 oameni si a fugit ca un las este cautat de politisti. Tanarul de 25 de ani a lovit mortal un batran, si, in loc sa opreasca, a accelerat, cu gandul sa isi piarda urma.

Soferul s-a rasturnat insa cu masina si unchiul sau, pe care doar ce il luase de la spital, a fost grav ranit. L-a abandonat insa si pe el si a luat-o la sanatoasa, pe jos.
Totul s-a intamplat, aseara, in localitatea Fizesu Gherlii. Tanarul avea viteza, spun martorii, atunci cand l-a acrosat pe barbatul de 71 de ani care mergea pe marginea drumului. Batranul a murit pe loc, sub ochii rudelor care se aflau in curte si au vazut scena de groaza.

Rudele batranului accidentat mortal au trimis imediat o masina pe urmele soferului de 25 de ani. Acesta a gonit insa fara sa se uite inapoi si, dupa ce s-a rasturnat cu automobilul, a luat-o din nou la fuga.

Cei care incercau sa il prinda l-au gasit insa, la cativa kilometri distanta de locul tragediei, doar pe unchiul fugarului, abandonat in autoturism. Era grav ranit, asa ca au chemat o ambulanta, care l-a transportat imediat la spital.

Oamenii sunasera si la politie si in scurt timp si-au facut aparitia si agentii. Acestia au vorbit cu martorii si, cu ajutorul informatiilor primite, spera sa il prinda pe sofer. L-au cautat toata noaptea, deocamdata fara succes insa.

Tanarul va fi cercetat penal pentru ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa si fuga de la locul accidentului.

No comments:

Post a Comment